1

Shows voor jong en oud

Stal Brooijmans heeft een groot deel van haar bekendheid te danken aan de jarenlange ervaring op het gebied van shows met trekpaarden. Elk optreden, van klein tot groot, pakken we met grote inzet en vol enthousiasme aan, het resultaat is een uiterst professioneel optreden voor jong en oud.

Iedere show / evenement kan op maat gemaakt worden, in een persoonlijk gesprek lichten wij u graag de diverse mogelijkheden nader toe. Een greep uit de mogelijkheden die wij u kunnen bieden:

  • aanspanningen met marathonwagens, strijdwagens, antieke aanspanningen en/of nostalgische boerenwagens
  • shows voor kinderen / kinderfeestjes: touwtrekken, ringsteken, vliegend tapijt
  • demonstratie landbouwactiviteiten (ploegen e.d.)
  • menclinics
  • het spectaculaire 16-span aan de hand in stap en draf
  • kür op muziek / pas de deux

Trekpaardclinics

Ook verzorgt Stal Brooijmans voor u clinics over specifieke onderwerpen of combinaties van onderwerpen. In één of meerdere dagdelen wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan hoefverzorging, voeding, anatomie en gezondheid, gebruik van het trekpaard op de boerderij (ploegen en dergelijke), of een vierspan-menclinic.

3

Reclame met trekpaarden: vriendelijk en krachtig

Stal Brooijmans biedt bedrijven graag de mogelijkheid reclame te maken met behulp van trekpaarden. Dit kan door de aanwezigheid van trekpaarden op uw (bedrijfs)evenement of het door ons laten organiseren van een trekpaard- of menclinic voor uw relaties of personeel.

Het trekpaard straalt vriendelijkheid en tegelijkertijd kracht uit. Stal Brooijmans biedt u de gelegenheid de bijzondere eigenschappen van het trekpaard voor uw marketingcampagne in te zetten. Wij werken bijvoorbeeld dan ook graag mee aan een foto- of filmsessie met trekpaarden op locatie.