2

Stalling in diverse prijsklassen

Stal Brooijmans biedt u de mogelijkheid om uw paard(en) te stallen. Wij hebben een stallingcapaciteit voor 50 paarden. U kunt bij ons kiezen uit diverse stallingen in diverse prijsklassen: in een box, een verzamelstal (met name geschikt voor veulens en jaarlingen) of in een stand. Een deel van onze stallen is specifiek op trekpaarden ingericht.

Wij zorgen voor het uitmesten en opstrooien van de stallen en een regelmatig en uitgebalanceerd voerschema met hoge kwaliteit voer. Bovendien heeft uw paard bij ons een zeer regelmatige weidegang.

Ons terrein is bijna 8½ ha groot. Wij beschikken over een goed gedraineerde en verlichte buitenbak (20 × 40 meter) die te allen tijde tot uw beschikking staat. Een uitgebreide spuitplaats met zowel warm als koud water is op het terrein aanwezig. Daarnaast hebben wij een overdekte en afsluitbare stalling voor tuigage, materiaal en menkarren, waar u tegen vergoeding gebruik van kunt maken. Ook is het mogelijk uw paardentrailer op ons terrein te stallen.

Natuurlijk kunnen wij u helpen met het aangespannen rijden, rijden onder het zadel, zadelmak maken of africhten van uw paard.

1

Advies

Wij geven u graag advies over trekpaarden, hun voeding, verzorging en eventuele aanschaf van een trekpaard. Maakt u gebruik van onze kennis van trekpaarden en onze kennis(sen) in de paardenwereld. Belt u ons gerust met uw vra(a)g(en).