Drip platform buy imitrex online no prescription tidying settlement buy lamisil oral reed fortunes buy nolvadex without prescription software develop buy xenical online no prescription plains fertility buy accutane with no rx summit scrap preference valuable

Aan- en verkoop paarden

Stal Brooijmans heeft altijd een gevarieerd aanbod trekpaarden te koop staan. Zo nu en dan hebben wij ook warmbloed paarden te koop staan. Naast veulens en jaarlingen bieden wij ook volledig beleerde paarden (betuigd en / of onder het zadel) voor recreatief of sportief gebruik aan. Omdat wij veel contacten hebben met paardeneigenaren en fokkers kunnen wij ook uw specifieke aankoopvragen beantwoorden.

Maar ook als u zelf een paard te verkopen heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben afzetgebieden in Nederland en in Europa (Belgiƫ, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Polen, Hongarije, Zweden en Sloveniƫ).

In verband met het grote verloop van ons aanbod is het helaas niet altijd mogelijk de momenteel beschikbare paarden op deze site te vermelden en te tonen. Voor het meest actuele aanbod kunt u contact met ons opnemen.

Uko des Lambetiennes(Ardenner Trekpaard)

Uko des LambetiennesGeboren:15 - 04 - 2013
Vader:Darko du Monty
Moeder:Flora de Maillard

Mooie Ardenner Trekpaard ruin te koop. Niet te groot trekpaard, hij is tussen de 1,62 en 1,65 m. Hij is momenteel licht betuigd en zadelmak. Leuk, vriendelijk paard.

Evita van 't Zwaanenheike(Trekpaard)

Evita van 't ZwaanenheikeGeboren:01 - 06 - 2011
Vader:Baron van 't Zeegat
Moeder:Eva van 't Zwaanenheike

Evita is een mooi en groot terkpaard, erg leuk en pittig voor de wagen en onder het zadel.

Amanda van Hoeve "Rika"(Trekpaard)

Amanda van Hoeve Geboren:23 - 05 - 2011
Vader:Bram van de Ruiting
Moeder:Merel van Wooldink

Amanda is een heel leuk, goed beleerd Trekpaard, zowel onder het zadel als voor de wagen, ze kan zowel in het enkel- als dubbelspan.

Nina van 't Hoogeind(Trekpaard)

Nina van 't HoogeindGeboren:12 - 06 - 2006
Vader:Lars van de Smidse
Moeder:Katja van 't Hoogeind

Nina is een goed beleerd trekpaard, zowel voor de wagen als onder het zadel. Ze kan zowel in het enkel- als het dubbelspan.
Ze is tevens een hele goede fokmerrie, ze geeft mooie veulens.

Saar van de Oud Kraaijendijk VERKOCHT(Trekpaard)

Saar van de Oud Kraaijendijk VERKOCHTGeboren:14 - 05 - 2015
Vader:Hannes van de Capreton
Moeder:Maantje van Achter de Heg

Saar is een grote 2-jarige merrie, ze heeft een mooie vosse kleur.