Drip platform buy imitrex online no prescription tidying settlement buy lamisil oral reed fortunes buy nolvadex without prescription software develop buy xenical online no prescription plains fertility buy accutane with no rx summit scrap preference valuable
9

Stal Brooijmans wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig 2018

Als het om trekpaarden gaat…

Stal Brooijmans is een bedrijf wat al generaties gespecialiseerd is in trekpaarden. Zoals de slogan aangeeft houdt Stal Brooijmans zich met de meest uiteenlopende activiteiten bezig met betrekking tot trekpaarden. De activiteiten, die gericht zijn op het aangespannen rijden en onder het zadel, bestaan onder andere uit:

  • Cursussen, trainingen en instructies; waaronder koetsiersbewijs (ook voor scholen)
  • Shows
  • Arrangementen en bedrijfsuitjes
  • Aan- en verkoop van paarden en materialen
  • Beleren en trainen van paarden

Tevens biedt Stal Brooijmans hulp aan bij algemene verzorging van paarden. Hieronder vallen pensionstalling, totale hoefverzorging en fokkerij.

2

De visie van Stal Brooijmans

Stal Brooijmans is een bedrijf waar `Het trekpaard´ en `De klant´centraal staan. Met behulp van het trekpaard kunnen we de specifieke wensen van klanten invullen. Dit is mogelijk door de klant op maat te bedienen.

Het karakteristieke van vroeger en het functionele van het hedendaags is in één paardenras te vinden: Het Trekpaard.

Contact

Verder kunt U op de site uitgebreid zien wat Stal Brooijmans te bieden heeft. U mag ook altijd contact met ons opnemen. Wanneer U interesse heeft gaan wij graag een persoonlijk gesprek aan, om van gedachten te wisselen en om eventueel wensen in vervulling te laten gaan.

Veerle van 't Goed Ter Kaaksmete
te koop
Veerle van 't Goed Ter Kaaksmete

ACTUEEL

Op dit moment zijn er geen shows op de kalender, bekijk de agenda later nogmaals!

Tuigage
te koop
Tuigage