1

Recept voor een geslaagde dag!

Nostalgische boerenbruiloften
Het is mogelijk bij Stal Brooijmans om met trekpaarden en nostalgische boerenwagens, van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken, op een wijze zoals u dat wilt. Dit kan met 1 koets voor het bruidspaar, maar het is ook mogelijk om verschillende volgwagens voor de familie mee te laten rijden. Vraag naar onze mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes
Gezellig met je collega’s een dag erop uit trekken met de huifkar, getrokken door trekpaarden. Een dag onthaasten en lekker genieten. Stal Brooijmans kan voor u een volledig arrangement organiseren, wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden, naast de huifkarrentocht.

Familie- / gezinsuitjes
Ook voor gezins- en familiefeestjes heeft Stal Brooijmans leuke uitdagingen. Met de hele familie, onder het genot van een drankje een mooie poldertocht maken. Of met je gezin met een marathonwagen een fijne rondrit maken met de koetsier, die je in die uurtjes de beginselen van het mennen kan uitleggen en je ook even de leidsels in handen geeft om het gevoel te krijgen.

Stapvoets Rondritten

Stapvoets Rondritten is een apart onderdeel van Stal Brooijmans. De rondritten van Bergen op Zoom vallen hieronder, we hebben een vaste route, de rondrit start vanaf het Beursplein. De rondritten duren gemiddeld een uur, maar kunnen ook langer zijn, als de klant dit wil. Rondritten worden altijd op afspraak gereden. Kosten opvraagbaar.

2

Maatwerkpakket

Natuurlijk kunnen wij ook een maatwerk arrangement organiseren, zodat uw specifieke wensen voor een fijne dag ingevuld kunnen worden. In een persoonlijk gesprek wisselen wij graag met u hierover van gedachten.